חוש הטעם שלנו מפותח מאוד ונותן לנו מידע לגבי טיב המזון הנכנס אלינו לפה. חוש הטעם מזהיר אותנו מפני סכנות בריאותיות.
הקולטנים מעבירים את התחושות מהלשון אל המוח, באמצעות דחפים עצביים מפענח המוח את האותות, ואנו חשים את הטעם. מכיוון שהכל אנרגיה וכתוצאה מכך יש לה רטט מאוד ספציפי, אפשר לראות כי האנרגיה (או הרטט) של שמנים אתרים תואמים את האנרגיה (או הרטט) של הסימנים האסטרולוגיים.
הצטרפו אלינו למפגש מרתק בו נלמד כיצד משלבים מה עושים עם בלוטות הטעם וכיצד מאזנים אותן באמצעות תמציות ארומטיות טהורות.