8 שיעורים מוקלטים באורך שעתיים כל אחד, שצולמו בהפקה מקצועית באיכות מדהימה שמעניקה חווית לימוד מיוחדת במינה
קהילה ייחודית סגורה, תספק לכם מרחב נוח ותומך להתנסות, שיתוף,
ולמידה נוחה להתקדמות בעולם המתפתח של הבישול בשילוב עם שמנים ארומטיים
גישה לספריית סרטים מגוונת תספק לכם כלים לפיתוח הרגלים חדשים לבישול אם שמנים אתריים טהורים והכרות עם עולם הבישול החושי ועולם הריח במטבח המודרני
מגוון רחב של מתכונים ורעיונות לבישול מהיר, בריא, טעים, יפה וריחני יפתח לכם עולם חדש ומיוחד של בישול בריא ומפנק שישדרג לכם את המטבח
הירשמו לסדנה ותיהנו מתוכן איכותי, שצולם בהפקה מקצועית, ומספק חוויה עוצמתית ומלמדת, שמעוצבת במיוחד עבורכם, בין אם אתם בשלנים חובבים, חסרי ניסיון, או אם אתם שפים מנוסים ומקצועיים.
ד”ר זוהר יגיל יעניק לכם בסדנה של 8 מפגשים באורך שעתיים, כלים עוצמתיים לשילוב התמציות הארומטיות בתיבול והכנת הארוחות שלכם
מיהול התמציות הארומטיות ושילובן בחיי היום יום יאפשר לכם, לשזור בצורה עדינה והדרגתית את נוגדי החמצון העוצמתיים הללו בתזונה שלכם לקבלת ארוחות בריאות ופשוטות להכנה
לחצו על הסרטון וצפו וגלו כיצד הבישול הארומטי שלנו פועל און ליין
היכרות עם שמני בישול, מהם השמנים הטובים ביותר לבישול? תכונות ביוכימיות של שמני בישול. מיהולים של שמנים ארומתיים, בשמני נשא. סודות הוינגרייט המושלם ושילוב עם תמציות ארומתיות.
שלמות תזונתית בסיר אחד: לימוד בסיסי של הכנת מרקים שונים, הכנת צירים, הכנת מרקים, העשרת תיבול באמצעות שמנים ארומתיים. מרק כתום, מרק וישיסואז, מרק ערמונים, מרק מינסטרונה
הכנת טורטייה ביתית מכוסמת, אחד מהכלים הפשוטים והבריאים ביותר לארוחת בוקר או ערב בריאה ומשביעה ביותר. הכנת מטבלים: סלסה עגבניות וכוסברה, גואקמולי, טחינה, ושינוי טעמים באמצעות שמנים ארומתיים.
ירקות קלויים מתובלים, שימוש בשמנים ארומתיים שונים לתיבול. הכנת פוקצ'ה ביתית, מקמח לבן, קמח מלא, קמח כוסמין, ומקמח דגנים ללא גלוטן….
חלק גדול מאיזון הגוף נעשה באמצעות הפלורה הפנימית שלנו. גם היא נפגעת מהמזהמים הסביבתיים ומי השתיה. תמיכה בפלורה הפנימית באמצעות יוגורט חי וביתי היא אחת הדרכים הטובות והיעילות לשמירה על פלורה זו.
הוא שם לארוחה סינית המורכבת ממנות קטנות שמקורה בקנטון אך התפשטה בהדרגה לכל סין וכן למערב כאשר בדרך כלל כל אזור הוסיף למגוון המנות. במפגש זה נלמד להכין סוגי מילויים שונים, להשתמש בשמנים ארומתיים לאידוי ולתיבול רטבים.
לימוד בישול הודי, סוגי תבלינים במטבח ההודי, בסיס הבישול ההודי, קארי ירקות, אלו גובי, צ'אנה מסאלה, פאלאק פאניר , שימוש בתמציות ארומתיות ויתרונות בריאותיים של הבישול ההודי.
הכנת תמציות שמנים ביתיות לתיבול והעשרה של תבשילים שונים: תמצית ים תיכונית, תמצית אסיאתית, תמצית מזרחית, תמצית הודית
בתיבול שמן הרוזמרין
בתיבול שמן הטימין
בתיבול תמצית האורגנו
היי כולם. איזה חיסכון!!! השריתי רק כוס אחת של פולי סויה למשך יממה ומזה יצאו 2 ליטר חלב סויה, 250 גרם טופו מוצק וטעים, ו-32 קציצות אוקרה….. לתיבול של החלב הוספתי המתקה (מייפל + אריטריטול + תמצית וניל) וטיפה שמן קסייה , לתיבול של הטופו הוספתי למים טיפה שמן גינג’ר, שמן ברגמוט ופלפל ורוד – יצא טעיממממממםםםםםם 🙂
עדי
תודה לזהר, לאורלי, לג׳וד.. על ההדרכה המעשירה. אחרי שהבן שלי צפה איתי בשיעור האחרון, נאלצתי להכין מרק כתום .. מבוסס על ציר ירקות עשיר. יצא מושלם. והבית היה מלא ניחוחות מרפאים המתאימים כל כך לחורף.
מרינה