אוהבים את "עולם הריח" והשמנים האתריים?

גם אתם מבינים מדוע חשוב לשלב את השמנים האתרים בחיים...

אבל, כשמגיע הרגע שבו אתם משתמשים בהם

לבישול ותיבול האוכל

"הטעם לא מי יודע למה" ואתם לא בטוחים כמה ערך נשאר מהם בתום הבשול...

לחוויית לימוד הבישול ארומטי המושלמת

100% און ליין

8 שיעורים מוקלטים באורך שעתיים כל אחד, שצולמו בהפקה מקצועית באיכות מדהימה שמעניקה חווית לימוד מיוחדת במינה

קבוצת תמיכה סגורה

קהילה ייחודית סגורה, תספק לכם מרחב נוח ותומך להתנסות, שיתוף,
ולמידה נוחה להתקדמות בעולם המתפתח של הבישול בשילוב עם שמנים ארומטיים

6 חודשים של צפייה

גישה לספריית סרטים מגוונת תספק לכם כלים לפיתוח הרגלים חדשים לבישול אם שמנים אתריים טהורים והכרות עם עולם הבישול החושי ועולם הריח במטבח המודרני

מתכונים & רעיונות

מגוון רחב של מתכונים ורעיונות לבישול מהיר, בריא, טעים, יפה וריחני יפתח לכם עולם חדש ומיוחד של בישול בריא ומפנק שישדרג לכם את המטבח

שדרגו את יכולות הבישול באמצעות שיעורים אינטרנטיים מדליקים

הירשמו לסדנה ותיהנו מתוכן איכותי, שצולם בהפקה מקצועית, ומספק חוויה עוצמתית ומלמדת, שמעוצבת במיוחד עבורכם, בין אם אתם בשלנים חובבים, חסרי ניסיון, או אם אתם שפים מנוסים ומקצועיים.

שינויים קלים בהרגלי התזונה
מובילים
לשינויים משמעותיים במצב הבריאות

ד”ר זוהר יגיל יעניק לכם בסדנה של 8 מפגשים באורך שעתיים, כלים עוצמתיים לשילוב התמציות הארומטיות בתיבול והכנת הארוחות שלכם 

מיהול התמציות הארומטיות ושילובן בחיי היום יום יאפשר לכם, לשזור בצורה עדינה והדרגתית את נוגדי החמצון העוצמתיים הללו בתזונה שלכם לקבלת ארוחות בריאות ופשוטות להכנה

נגן וידאו

לחצו על הסרטון וצפו וגלו כיצד הבישול הארומטי שלנו פועל און ליין

תכנית הסדנה:

מפגש 1: ביוכימיה של שמני בישול

היכרות עם שמני בישול, מהם השמנים הטובים ביותר לבישול? תכונות ביוכימיות של שמני בישול. מיהולים של שמנים ארומתיים, בשמני נשא. סודות הוינגרייט המושלם ושילוב עם תמציות ארומתיות.

מפגש 2: סודות המרק

שלמות תזונתית בסיר אחד: לימוד בסיסי של הכנת מרקים שונים, הכנת צירים, הכנת מרקים, העשרת תיבול באמצעות שמנים ארומתיים. מרק כתום, מרק וישיסואז, מרק ערמונים, מרק מינסטרונה

מפגש 3: טורטייה ומטבלים

הכנת טורטייה ביתית מכוסמת, אחד מהכלים הפשוטים והבריאים ביותר לארוחת בוקר או ערב בריאה ומשביעה ביותר.  הכנת מטבלים: סלסה עגבניות וכוסברה, גואקמולי, טחינה,  ושינוי טעמים באמצעות שמנים ארומתיים.

מפגש 4: נפלאות האנטיפסטי והפוקצ'ה הביתית

ירקות קלויים מתובלים, שימוש בשמנים ארומתיים שונים לתיבול. הכנת פוקצ'ה ביתית, מקמח לבן, קמח מלא, קמח כוסמין, ומקמח דגנים ללא גלוטן….

מפגש 5: הכנת יוגורט ולבנה ביתיים עם חיידקים של דוטרה

חלק גדול מאיזון הגוף נעשה באמצעות הפלורה הפנימית שלנו. גם היא נפגעת מהמזהמים הסביבתיים ומי השתיה. תמיכה בפלורה הפנימית באמצעות יוגורט חי וביתי היא אחת הדרכים הטובות והיעילות לשמירה על פלורה זו.

מפגש 6: דים סאם: דים סאם (בסינית: 點心, מילולית - נגיעות קטנות בלב)

הוא שם לארוחה סינית המורכבת ממנות קטנות שמקורה בקנטון אך התפשטה בהדרגה לכל סין וכן למערב כאשר בדרך כלל כל אזור הוסיף למגוון המנות. במפגש זה נלמד להכין סוגי מילויים שונים, להשתמש בשמנים ארומתיים לאידוי ולתיבול רטבים.

מפגש 7: סודות המטבח ההודי

לימוד בישול הודי, סוגי תבלינים במטבח ההודי, בסיס הבישול ההודי, קארי ירקות, אלו גובי, צ'אנה מסאלה, פאלאק פאניר , שימוש בתמציות ארומתיות ויתרונות בריאותיים של הבישול ההודי.

מפגש 8 :אינטגרציה, תיבול וההעשרה

הכנת תמציות שמנים ביתיות לתיבול והעשרה של תבשילים שונים: תמצית ים תיכונית, תמצית אסיאתית, תמצית מזרחית, תמצית הודית

מנות לדוגמה

ראשי שום אפויים

בתיבול שמן הרוזמרין

סלט פלפלים

בתיבול שמן הטימין

אנטי פסטי ארומטי

בתיבול תמצית האורגנו

משתתפים מספרים...

5/5

היי כולם. איזה חיסכון!!! השריתי רק כוס אחת של פולי סויה למשך יממה ומזה יצאו 2 ליטר חלב סויה, 250 גרם טופו מוצק וטעים, ו-32 קציצות אוקרה….. לתיבול של החלב הוספתי המתקה (מייפל + אריטריטול + תמצית וניל) וטיפה שמן קסייה , לתיבול של הטופו הוספתי למים טיפה שמן גינג’ר, שמן ברגמוט ופלפל ורוד – יצא טעיממממממםםםםםם 🙂

5/5

תודה לזהר, לאורלי, לג׳וד.. על ההדרכה המעשירה. אחרי שהבן שלי צפה איתי בשיעור האחרון, נאלצתי להכין מרק כתום .. מבוסס על ציר ירקות עשיר. יצא מושלם. והבית היה מלא ניחוחות מרפאים המתאימים כל כך לחורף.