ארומה שף Arōma Chef

אתם בטח תוהים, " מהם היתרונות של בישול ואפיה עם שמנים אתריים?"

ובכן ישנן סיבות רבות לכך שכדאי ואפילו רצוי לבשל ולאפות עם שמנים אתריים כמו:

מוסיפים ארומה לטעם: העוצמה הטבעית של שמנים אתריים הופכים אותם להוספת טעם מושלמת למזון ולשתיה שלכם. לא כמו מרכיבים אחרים, כמות מזערית של שמנים אתריים תיתן טעם וארומה חזקים לכל מנה שתכינו. עם תמציות ארומתיות של הדרים, צמחים, מנטה, פרחים ועשבי תיבול, תפתחנהלפניכם אין סוף אפשרויות לקבלת טעם וניחוח ייחודי למזון.

יתרונות בריאותיים לארומתרפיה באוכל בשתיה: שימוש בלקיחה פנימי היא אחת הדרכים הפופולריות להנות מסגולות הבריאות של שמנים אתריים. כאשר מוסיפים שמנים אתריים לאוכל ולשתיה, מקבלים לא רק ניחוח וטעם נהדרים אלא גם שיפור במערכת העיכול, ניקוי רעלים, תמיכה במערכת החיסון ועוד..

בטוח, טבעי ויעיל לשימוש: ניתן להשתמש בשנים אתריים כתחליף לתבלינים יבשים, גרידת לימון ותבלינים טריים במהלך הבישול. מכיוון ששמנים אתרים מפיקים ממקור טבעי, הם מספקים דרך בטוחה להוסיף טעם וניחוח ייחודיים למזון ולשתיה

חשוב לציין! לא כל השמנים האתריים שווים ומותרים לבליעה. התמציות הארומתיות של dōTERRA מופקות תחת בקרת איכות גבוהה ובדרגת CPTG, בדיקות מחמירות הבודקות שאין שאריות חלבונים, מזיקים, מזהמים, מתכות כבדות וכדומה באף שמן או מוצר. לא בכל השמנים האתריים בעולם כיום, שומרים על אותם סטדנרטים גבוהים

כאשר מוסיפים שמנים אתריים למזון ולשתיה חשוב לבשתמש אך ורק בשמנים אתריים בדרגה טיפולית מוצרים ללקיחה פנימית.

נוחות: כמה פעמים יצא לכם לגלות באמצע הכנת ארוחה שחסר לכם לימון, או אתם לחוצים בזמן ואין לכם זמן לקפוץ לחנות לקנות פלפל שחור, כמון או ג'ינג'ר?

כאן בדיוק הנוחות של השמנים האתריים, לא משנה אם אין לכם זמן להגיע לחנות או עשבי התיבול נרקבו במקרר, או נגמרו לכם התבלינים היבשים, תמיד תוכלו להוסיף מספר טיפות לאוכל ולקבל את המנה הנחשקת. כמו שכבר הוזכר כל מה שנדרש זו כמות מזערית של שמנים אתריים מה שהופך אותם גם תבלינים חסכוניים.

אירועים קרובים

עתידי Events

יוני 2019
19 יוני
מלון דן פנורמה תל אביב, רחוב קאופמן 10
תל אביב, Israel
+ מפת גוגל
חינם

כנס הארומתרפיה הגדול בישראל במלון דן פנורמה

 אורלי ויהודה סער מייסדי המרכז לאיכות חיים 4u2 צוות המייסדים דוטרה ישראל dōTERRA Israel Founders Group ד"ר מרק רוסנובסקי רופא נבחרת ישראל בכדורגל במשך 40 שנה יקיר עיריית תל אביב  איגור לרנר מהנדס מזון צוות המייסדים דוטרה ישראל dōTERRA Israel Founders Group 19:00 - 19:30 התכנסות באולם יהודה, נא להגיע עם ברקוד לסריקה בטלפון(הגיע אליך...

ראה עוד »

כתבות אחרונות

המדריך המלא לבישול, אפיה ושתיה עם שמנים אתריים

אולי החלק הכי משמעותי של בישול עם שמנים אתריים הוא לדעת את כמות ומידת השמנים שמומלץ להוסיף למתכון או למנה. כמות השמן אתה משתמשים תלויה בסוג  מזון בסןג השמנים, במספר המנות שמכינים, ועוד דברים כמו העדפות טעם . מכיוון שקיימים הרבה משתנים, לבישול עם שמנים אתריים נדרש זמן למידה של "ניסוי וטעייה". כמות השמן שמוסיפים...

הקשר בין חוש הטעם, חוש הריח ומערכת העיכול

חוש הטעם וחוש הריח שמנים אתרים בלקיחה פנימית מועברים דרך מערכת העיכול, ישירות לזרם הדם, ומשם נישאים לאורך שאר הגוף כמו תרכובות מסיסות שומנים. שמנים אתריים מועברים בקלות לכל אברי הגוף, כולל למוח, דרך מטבוליזם של הכבד ואיברים אחרים, ולאחר מכן מופרשים החוצה. חוש הטעם וחוש הריח הם חושים כימים המבוססים על קולטנים כימים הקשורים...

קסם הספירולינה הטרייה – מיקרו אצה הנחשבת למזון על

במרכז לאיכות חיים אנחנו תמיד מחפשים פתרונות בריאות טעימים ללא חומרים משמרים, ממתקים מלאכותיים, חומרי הדברה. אז מה אומרים המתאמנים שלנו… טעים טעים ובריא ובריא  🙂 פעילות גופנית מאומצת, במיוחד בענפי הסיבולת גורמת לסטרס על הגוף, לחוסרים תזונתיים ולתהליכי פירוק טבעיים שמתרחשים בגוף. פעמים רבות חוסרים אלו ואחרים גורמים לפציעות, אנמיה וקושי בהתאוששות בין אימונים…

כתבות חמות

הדרכה חמה

חדש בחנות ארומהביוטי

Emotional Aromatherapy

Emotional Aromatherapy

המידע באתר הינו אינפורמטיבי בלבד ואין לראות בו ייעוץ רפואי ו/או המלצה לטיפול ו/או תחליף לטיפול רפואי מובהר בזאת, שבשום אופן אין לראות במידע המופיע באתר כהמלצה להפסקה או שינוי של טיפול רפואי כלשהו.