DIY: משקה שוקולד לבן ארומטי

מרכיבים
1 ½ כוסות חלב שקדים ½ כוס מחית דלעת/משומר½ כפית תבלין פאי דלעת 1–2 טיפות שמן אתרי ציפורן1-2 טיפות שמן אתרי קינמון 1/2 כפית ונילקורט מלח ים 2-3 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
הוראות הכנה
- מחממים בסיר קטן על אש בינונית, חלב שקדים, דלעת ותבלינים.
- מערבבים כל זמן הבישול.
- מסירים מהאש ומוסיפים שוקולד/שומרים מעט לקישוט ושמנים אתרים.
- רגע לפני ההגשה, מפזרים מעל כל ספל קצפת, שבבי שוקולד לבן ופזרו תבלין פאי דלעת או קינמון.
- מגישים מייד.
טיפ: הכמות מתאימה לשתי מנות.
תגובות
נשמע וואו♥️♥️♥️
נסו ותהנו