DIY: משקה שוקולד לבן ארומטי

15 דקות
image_pdfimage_print

טוויסט ארומטי

במשקה שוקולטה מסורתי לימות החורף.

 

לפניך מגוון אפשרויות לשיתוף הדף:

מרכיבים

1 ½ כוסות חלב שקדים ½ כוס מחית דלעת/משומר½ כפית תבלין פאי דלעת 1–2 טיפות שמן אתרי ציפורן1-2 טיפות שמן אתרי קינמון 1/2 כפית ונילקורט מלח ים 2-3 גרם שוקולד לבן קצוץ גס

הוראות הכנה

  • מחממים בסיר קטן על אש בינונית, חלב שקדים, דלעת ותבלינים.
  • מערבבים כל זמן הבישול.
  • מסירים מהאש ומוסיפים שוקולד/שומרים מעט לקישוט ושמנים אתרים.
  •  רגע לפני ההגשה, מפזרים מעל כל ספל קצפת, שבבי שוקולד לבן ופזרו תבלין פאי דלעת או קינמון.
  • מגישים מייד.
טיפ: הכמות מתאימה לשתי מנות.

תגובה (1)

השאירו תגובה

לא נמצאו מוצרים