DIY: סופגניות ארומטיות לחנוכה

מרכיבים
250 גרם גבינה לבנה/ גבינת סויה1/2 כוס סוכר1 כף אבקת אפיה100 גרם חמאה מומסת2.5 כוסות קמח3 ביצים5-10 טיפות שמן אתרי לימון5-10 טיפות שמן אתרי ליים3-5 טיפות שמן אתרי תפוז בר1/4 כוס ליקר לבחירתכם
הוראות הכנה
מערבבים גבינה לבנה סוכר, אבקת אפיה, חמאה
מוסיפים 1/3 קמח.
מוסיפים ביצים.
בוחשים לעיסה אחידה.
מוסיפים עוד קמח ולשים שוב.
מוסיפים שמנים אתרים לימון וליים לבצק.
יוצרים מהבצק רולדה.
פורסים לפרוסות מהן יוצרים כדורים.
מטגנים למשך 5-10 דקות.
מוסיפים שמן אתרי תפוז בר ליקר ומפזרים מעל הסופגניות.
כלים
קערות ערבוב
תגובות