DIY: סופגניות ארומטיות לחנוכה

30 דקות
image_pdfimage_print

אם כבר אוכלים סופגניות אז לפחות שיהיו ארומטיות. גם ריחניות וגם קצת יותר בריאות 🙂

לפניך מגוון אפשרויות לשיתוף הדף:

מרכיבים

הוראות הכנה

מערבבים גבינה לבנה סוכר, אבקת אפיה, חמאה

מוסיפים 1/3 קמח.

מוסיפים ביצים.

בוחשים לעיסה אחידה.

מוסיפים עוד קמח ולשים שוב.

מוסיפים שמנים אתרים לימון וליים לבצק.

יוצרים מהבצק רולדה.

פורסים לפרוסות מהן יוצרים כדורים.

מטגנים למשך 5-10 דקות.

מוסיפים שמן אתרי תפוז בר ליקר ומפזרים מעל הסופגניות.

כלים

מה זה?

מוצרים לרכישה

בלחיצת כפתור יתווספו לסל הקניות שלך המוצרים הבאים וכמו כן תמשיכו ישירות לסיום ההזמנה, שם גם תוכלו להוריד מוצרים שאין ברצונכם לרכוש.

תגובות